, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΔΣΘ: Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συνεχίζει δυναμικά τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σύμφωνα με τις λίστες προϊόντων που έχει ανακοινώσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Το ενδιαφέρον των δικηγόρων για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές της Αττικής είναι συγκινητικό και η συμμετοχή πρωτοφανής.
Ο Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης, κ. Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε, τη δεύτερη ημέρα συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης, ότι Δικηγόροι από όλες τις ηλικίες δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο εισφέροντας ο καθένας όσο μπορεί είτε με υλικά αγαθά είτε δίνοντας αίμα στο νοσοκομείου Αγίου Παύλου, Θεσσαλονίκης. Η πύρινη λαίλαπα, και ότι άφησε πίσω της έχει συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο.
Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το μεσημέρι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, εντός του Δικαστικού Μεγάρου και υπεύθυνοι σύμβουλοι συλλογής των προϊόντων είναι οι κ.κ. Αναστάσιος Ντούγκας και Βασίλειος Σιαπέρας.
Για άλλη μία φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλες τις οικογένειες που έζησαν αυτή την τραγωδία και σύντομα θα ανακοινώσει τις νέες του κοινωνικές δράσεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.