, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δωρεάν μπύρες αν πάρει η Αγγλία το Μουντιάλ!

Η μοναδική φορά που μπόρεσε η εθνική Αγγλίας να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να βγάλει εκατομμύρια Άγγλους στο δρόμους για να πανηγυρίσουν, ήταν το 1966, με το 4-2 επί της Γερμανίας στην παράταση να της δίνει το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Έκτοτε έχουν περάσει 52 ολόκληρα χρόνια και τα “τρία λιοντάρια” εξακολουθούν να αγνοούν ανάλογη χαρά με εκείνη του ’66, παρόλα αυτά το Μουντιάλ της Ρωσίας τους άφησε να χαμογελούν μετά την πρώτη αγωνιστική, με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει δις και να υπογράφει το 2-1 επί της Τυνησίας στις καθυστερήσεις.

Μάλιστα, η χαρά αυτή έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν έμαθαν πως η Budweiser, γνωστή μάρκα μπύρας, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν μπύρα σε όλους τους υποστηρικτές της Αγγλίας (αρκεί φυσικά να υπογράψουν μία ηλεκτρονική φόρμα μέσω της σελίδας της) σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο στις 15 Ιουλίου.

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι ο Στίβεν Τζέραρντ που ίσως να άνοιξε την πρώτη… μπύρα πάνω στο ενθουσιασμό του, μετά την κεφαλιά του Κέιν στο φινάλε του αγώνα με την Τυνησία που έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση της ομάδας του Σαουθγκέιτ στους “16” του θεσμού.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.