, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δώρος Παναγίδης: Θέλω να πω κάτι που το χρωστώ στην Αθηνά

Ο Δώρος Παναγίδης από χθες είναι μέλος της καλοκαιρινής τηλεοπτικής παρέας του Epsilon, Splash και σήμερα η σύντροφος του, με την οποία γνωρίστηκαν στο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΙ Power of Love, βρέθηκε μαζί του στο πλατό.
Ο ίδιος θέλησε να πει κάτι on air για την Αθηνά, το οποίο ένιωθε ότι της το χρωστούσε…
«Θέλω να πω κάτι τώρα που είμαστε live, που το χρωστώ στην Αθηνά, είναι μόνον 20 χρονών και τη θαυμάζω γιατί μπορεί να διαχειρίζεται τα πράγματα εκπληκτικά για την ηλικία της. Όλα! Έχει περάσει και «πόλεμο» από το παιχνίδι. Εγώ αν ήμουν στην ηλικία της και τη θέση της θα τρελαινόμουν νομίζω. της το χρωστάω αυτό. Ότι τη θαυμάζω», ανέφερε ο Δώρος Παναγίδης, ενώ η Αθηνά απάντησε: «Εννοείται ότι στο παιχνίδι αν δεν είχα τον Δώρο. Αν δεν είχα μια στήριξη, όπως ήταν για εμένα αυτός ο άνθρωπος, δεν νομίζω να τα είχα καταφέρει». Η Αθηνά Χρυσαντίδου αποκάλυψε ακόμα και την πιο δύσκολη στιγμή της στο παιχνίδι: «Ήταν ένα Gala, που ήταν δύο ψηφοφορίες και θετική και αρνητική και βγήκα πρώτη και στις δύο. Ένιωσα μια αμηχανία. Δεν με πείραξε. Δεν με πειράζει τίποτα στη ζωή. Θέλω να είμαι καλά και να είναι καλά και οι άνθρωποι που αγαπώ.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.