, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δ. Θεσσαλονίκης: Ατόπημα από τους διοργανωτές της συνάντησης Μητσοτάκη με αιρετούς

Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για ατόπημα των διοργανωτών της συνάντησης του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δημάρχους της ΠΚΜ, εξέδωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση του ο δήμος Θεσσαλονίκης, οι διοργανωτές της εκδήλωσης απέκλεισαν τον αναπληρωτή δημάρχου Θεσσαλονίκης, αντιδήμαρχο Νίκου Φωτίου, από τους χαιρετισμούς προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Στην αναπόφευκτη διαμαρτυρία του Νίκου Φωτίου για τον απαράδεκτο αποκλεισμό, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου, επέρριψαν την ευθύνη ο ένας στον άλλο, αντί, έστω και την τελευταία στιγμή, να διορθώσουν την παράλειψη. Το αποτέλεσμα ήταν ο αναπληρωτής Δημάρχου Θεσσαλονίκης να αποχωρήσει”, τονίζει μεταξύ άλλων ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παρόλο που ο Δήμος Θεσσαλονίκης φιλοξένησε την συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, οι διοργανωτές της εκδήλωσης φρόντισαν να αποκλείσουν τον αναπληρωτή Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Αντιδήμαρχο Νίκου Φωτίου, από τους χαιρετισμούς προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην αναπόφευκτη διαμαρτυρία του Νίκου Φωτίου για τον απαράδεκτο αποκλεισμό, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου, επέρριψαν την ευθύνη ο ένας στον άλλο, αντί, έστω και την τελευταία στιγμή, να διορθώσουν την παράλειψη. Το αποτέλεσμα ήταν ο αναπληρωτής Δημάρχου Θεσσαλονίκης να αποχωρήσει.

Προφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ασχολήθηκε με την οργάνωση της συνάντησης, αλλά είναι εξίσου προφανές ότι ο αποκλεισμός είναι απαράδεκτος και μικροπρεπής”, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.