, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δ.Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους δήμους

Η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Αττική και την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς και σε όσους εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.
Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς των πυρόπληκτων Δήμων και της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο τις πληγείσες περιοχές.
Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν συνεννόησης, αύριο και μεθαύριο, Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Ιουλίου, κατά τις ώρες 9.00 έως 13.00, θα συγκεντρωθούν στο Περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: νερά και χυμοί σε ατομική συσκευασία, γάλα μακράς διάρκειας, κρουασάν, μπισκότα, μπάρες δημητριακών, φρυγανιές, κονσέρβες και μωρομάντηλα.
Εφόσον παραστεί ανάγκη, η συγκέντρωση τροφίμων θα παραταθεί, ενώ η Διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, προκειμένου να συγκεντρώσει και να προσφέρει οποιαδήποτε υλική βοήθεια κρίνουν αναγκαία τα αρμόδια όργανα Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.