, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δ.Κούβελας: Χρειάζεται καμπάνια πως θα αποφύγουμε τον κορονοϊό από τα αντικείμενα που βάζουμε σπίτια μας

Την ανησυχία του για τον κίνδυνο που υπάρχει να μας βρει ο κορονοϊός ακόμη και μέσα στα σπίτια μας με όλα όσα εισέρχονται παρά τον εγκλεισμό πολλών και την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί, με τα ψώνια πουν πραγματοποιούμε ή ακόμη και στις χρηματικές συναλλαγές, εκφράζει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας.
Όπως τονίζει σε δήλωση του ο βουλευτής, αυτή η ανάγκη γεννήθηκε μετά από ερωτήσεις που έχει δεχθεί για το θέμα από μεγάλη μερίδα πολιτών, που έχουν την ίδια ανησυχία με τον ίδιο,
Έτσι ο κ. Κούβελα προτείνει την πραγματοποίηση μια ενημερωτικής κεντρικής καμπάνιας τηλεοπτικής και με την έκδοση εντύπων,με θέμα πως διαχειριζόμαστε στην μάχη κατά του κορονοϊού, όλα όσα μπαίνουν στα σπίτια μας, από ψώνια μέχρι χρήματα.
Μάλιστα ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με τους αρμόδιους υπουργούς και ειδικούς λοιμωξιολόγους που χειρίζονται το θέμα των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σπύρο Πέτσας.
Αναλυτικά για την συγκεκριμένη ανησυχία και πρόταση του ο κύριος Δημήτρης Κούβελας δηλώνει: “Γίνετε μια πόλη μεγάλη καμπάνια , πολύ καλά στημένη στο στόχο να “μείνουμε στο σπίτι”. Μείναμε λοιπόν στο σπίτι και κινδυνεύουμε να μπει μέσα σε αυτό ο ιός και να πάθουμε την ζημία εντός των τειχών όπως οι Τρώες με τον Δούρειο Ίππο. Αυτό θέλω να επισημάνω και προκύπτει από την επικοινωνία μου με τον κόσμο ο οποίος με ρωτάει, αλλά την απάντηση δεν θα την δώσω εγώ, δεν είμαι ειδικός. Μου γεννήθηκε λοιπόν και εμένα αυτή η ανάγκη και την εξωτερικεύω, απευθυνόμενος στους απολύτως αρμόδιους και στους υπουργούς, αλλά και στους απολύτως ειδικούς στους λοιμοξιολόγους στον ΕΟΔΥ, ότι πολύ καλά λοιπόν μένουμε στο σπίτι αλλά πρέπει να αποτρέψουμε και τον ιό να μπει σε αυτό. Ακόμη και όσοι έχουν αποκλειστεί εντελώς σπίτι τους θα λάβουν ψώνια και προμήθειες δεν γίνεται να να το αποφύγουν. Την ανάγκη της επιπλέον ενημέρωσης αισθάνομαι πως πρέπει να καλύψουμε και πρέπει να γίνει με κεντρική καμπάνια όχι να σου λέω και να μου λες”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.