, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δ. Τζανακόπουλος για εμπάργκο ΕΡΤ: Η ΝΔ έχει κάνει χειρότερα στο παρελθόν

Ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για το εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε:
«Η ΝΔ έχει κάνει χειρότερα στο παρελθόν, σε σχέση με την ΕΡΤ. Την έκλεισε μέσα σε ένα βράδυ. Επομένως το εμπάργκο δεν είναι και η απόλυτη κλιμάκωση, την οποία θα μπορούσε να κάνει η ΝΔ. Δείχνει τη συνολική της αντίληψη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μεταχειρίζεται κανείς τη δημόσια τηλεόραση».
Σε δεύτερο ερώτημα αφενός για το προηγούμενο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», αφετέρου για το σχόλιο δημοσιογράφου της ΕΡΤ που προκάλεσε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε:
«Δεν θα έκανα μια παρόμοια δήλωση. Από εκεί και πέρα δεν θα λογοκρίνουμε τους δημοσιογράφους». Και εξήγησε ότι ο λόγος που γίνεται το εμπάργκο στον «Σκάι» από την κυβέρνηση και, πολύ περισσότερο, από τον ΣΥΡΙΖΑ «έχει να κάνει με την εξακολουθητική τάση του συγκεκριμένου καναλιού να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να το ισχυρισθεί κανένας για την ΕΡΤ», τόνισε κλείνοντας.
ΠΗΓΗ: amna.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.