, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΕΒΕΘ: 17 επιχειρήσεις-μέλη στην 83η ΔΕΘ

Με 17 επιχειρήσεις-μέλη του συμμετέχει στην 83η ΔΕΘ το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (περίπτερα 2 και 3 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης).
Το ΕΒΕΘ, που ανέκαθεν ενισχύει και στηρίζει εμπράκτως τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες των μελών του και την ΔΕΘ-HELEXPO, θα δώσει το «παρών» στην Έκθεση καλύπτοντας σημαντικό μέρος της δαπάνης συμμετοχής των 17 επιχειρήσεων.
Στις επιχειρήσεις-μέλη του, που μετέχουν ως εκθέτες, δίνεται και η δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης, με την προϋπόθεση ότι το έχουν δηλώσει στη σχετική φόρμα συμμετοχής και τηρούν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες. Τα αντικείμενα των εταιρειών αφορούν σε κατασκευές, καυστήρες pellet, ενέργεια, πληροφορική-λογισμικό, ηλεκτρικούς υποσταθμούς, συστήματα αναρτήσεως κουρτινών, εξοπλισμούς πτηνοτροφίας, βιοτεχνολογικά-χημικά, κέντρα μπαταρίας, μακεδονικά ζαχαρώδη, ζαχαρώδη, προϊόντα κυψέλης και φύσης, χάλκινα αντικείμενα, εκδόσεις, organic electronic technologies.
Η 83η ΔΕΘ, που πραγματοποιείται από τις 8-16 Σεπτεμβρίου, θα έχει περισσότερους από 1.500 εκθέτες και πλήρη εκθεσιακή κάλυψη κάθε στεγασμένου και υπαίθριου χώρου.
Η φετινή διοργάνωση είναι η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών, με την παρουσία των ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας να δίνει τον τόνο των διεθνών συμμετοχών, φέρνοντας στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 52 αμερικανικές εταιρείες-κολοσσούς, κυρίως του τεχνολογικού κλάδου. Επιπλέον, η φετινή ΔΕΘ θα υποδεχθεί και 100 ελληνικές start ups επιχειρήσεις, που θα αναδείξουν το πρόσωπο μιας άλλης Ελλάδας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.