, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εικοσιτετράωρη απεργία και των δημοσιογράφων

Συμμετέχουν δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας…
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις της χώρας, κηρύσσει εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα Μέσα αύριο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, συμμετέχοντας στην πανεργατική-πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, των συνδικάτων και της ΑΔΕΔΥ.
Η απεργία του κλάδου θα αρχίσει στις 06:00 την Πέμπτη 14/12 και θα λήξει την ίδια ώρα την Παρασκευή 15/12. Συμμετέχουν σε αυτήν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.
Οι δημοσιογράφοι, διεκδικούν σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα. Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις. Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας. Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Η κάλυψη των απεργιακών κινητοποιήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί από τους διαπιστευμένους συναδέλφους, ωστόσο δεν θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ δημοσίευση κατά τις ώρες που έχει προκηρυχθεί η απεργία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.