, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

“Οι πολιτικοί θα πρέπει να ξέρουν ότι ο λαός πλήρωσε ακριβά τον λαϊκισμό”

Εκδήλωση για την οικονομία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με πολλούς σημαντικούς ομιλητές αλλά και παρευρισκόμενους. Το θέμα αφορούσε την μετά το τρίτο μνημόνιο εποχή και διοργανώθηκε από το δραστήριο κεντροδεξιό think-tank νέων Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης στην αίθουσα του Συλλόγου των Αθηναίων, που σπάνια την παραχωρεί για εκδηλώσεις άλλων φορέων.

Υπήρχε, όμως και χρώμα Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση αφού την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Γεν. Διευθυντής του ΚΕ.ΑΣ.Μ. και Οικονομολόγος MSc HR Management ο οποίος στην ομιλία του δήλωσε τα εξής:

”Και όπως άλλωστε αποδείχθηκε και στην πράξη άνθρωπος που είχε διαφορετική κοσμοθεωρία και βγήκε στην κυβέρνηση έχοντας παραδεχθεί ότι είχε αυταπάτες θα είναι ικανός να μας βγάλει από την κρίση; Οι πολιτικοί θα πρέπει να ξέρουν ότι ο λαός και η ειδικά η δική μου γενιά, πληρώσαμε ακριβά τον λαϊκισμό. Απομάκρυναν και συνεχίζουν να απομακρύνουν τους νέους από την πολιτική. Είναι γνωστό πια σε όλους μας, ότι τα μνημόνια και τα μέτρα τους θα μείνουν στη χώρα μας για αρκετά χρόνια, αντί να ακούμε τους αυταπατημένους και να ασχολούμαστε ως ‘Ελληνες με τις ψεύτικες ελπίδες που δίνουν, είναι ίσως καιρός να σκεφτούμε και να προχωρήσουμε στο πως η οικονομία μας θα βάλει επιτέλους σταθερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια μέσα από τον ιδιωτικό τομέα, ένα εύρυθμο δημόσιο και μέσα από αξίες όπως αξιοκρατία, αριστεία και εθνική περηφάνια”.

Ομιλητές ήταν στην εκδήλωση, επίσης, οι κ.κ. Χαρδούβελης, Σταικούρας, Θεοχάρης, Πέτσας και Κωστόπουλος. Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η κα.Σάκη Κυπραίου, διευθύντρια του γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η κα. Ελίνα Κυπραίου, διευθύντρια του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή, πρώην Ευρωβουλευτές, Βουλευτές, Υπουργοί και άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.