, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Εκτός ΝΔ τα στελέχη που παραβίασαν τη σειρά εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ζήτησε τις παραιτήσεις τους από τον Δήμο για λόγους ηθικής τάξης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος απάλλαξε των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου , ενώ κάλεσε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή, να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση.
Ο κ. Ζέρβας, μέσω ανακοίνωσης, ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο κ. Ακριτίδου και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Τσαβλή για την έως τώρα προσφορά τους, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.