, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Ελεύθερος Τύπος" με Karfitsa στο πέτο!

Έκανε …”θραύση” το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η KARFITSA το περασμένο Σάββατο, με τον ρεπόρτερ της εφημερίδας “Karfitsa” και του “Karfitsa.gr” Λευτέρη Ζαβλιάρη να γευματίζει στη Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ.,  χωρίς πάσο, χωρίς να υποστεί τον παραμικρό έλεγχο και φυσικά …δωρεάν.
Έκανε μάλιστα τόση εντύπωση το δημοσίευμα, που η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” αξιοποίησε το δικό μας ρεπορτάζ, ως …συνέχεια του προηγηθέντος δικού της ρεπορτάζ (του συναδέλφου Άγγελου Αγγελίδη), περί σύμβασης φύλαξης του ΑΠΘ, για να καταδείξει, ότι παρά το πλήθος του προσωπικού φύλαξης (61 άτομα σύμφωνα με τη σύμβαση που δημοσίευσε ο “Ε.Τ.”), το πανεπιστήμιο είναι… ανοιχτό σε οποιονδήποτε, είτε έχει κάποια πανεπιστημιακή ιδιότητα, είτε όχι (σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε η Karfitsa”).
Ο μόνος που μέχρι στιγμής δεν έδειξε να …θορυβείται από τον “ξέφραγο” χαρακτήρα της Φοιτητικής Λέσχης (τουλάχιστον), είναι ο κύριος πρύτανης.

Ο Σκαντζόχοιρος

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.