, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Εντάξει»: Τα ίδια Παντελάκη μου…

Από τη δημοτική παράταξη «Εντάξει», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τη σημερινή κατάσταση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης:

«Δυο χρόνια μετά τις… παγωμένες αλατιέρες, η κατάσταση δε βελτιώθηκε. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Μπορεί οι βασικές οδικές αρτηρίες να κρατήθηκαν καθαρές, όμως οι δρόμοι στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης ήταν απροσπέλαστοι. Οι εργαζόμενοι από την Τούμπα, τις Σαράντα Εκκλησιές, την Τριανδρία, αλλά ακόμη και από τους δευτερεύοντες δρόμους της Ανάληψης, της Ξηροκρήνης, της Μαρτίου, έκαναν… πατινάζ στα πεζοδρόμια ως τις στάσεις του ΟΑΣΘ. Κι εκεί, άδικα περίμεναν τα λεωφορεία που… δεν περνούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: Οι εργαζόμενοι πήγαν στις εργασίες τους με τα πόδια, επειδή κάποιοι γνώριζαν πώς να αποϊδιωτικοποιήσουν τον ΟΑΣΘ αλλά φαίνεται ότι δεν γνώριζαν πώς να… φορέσουν αλυσίδες στα λεωφορεία του στόλου του Οργανισμού. Η Θεσσαλονίκη αξίζει πολλά περισσότερα από μία δημοτική διοίκηση που ξεχνά τις γειτονιές της στις δύσκολες στιγμές κι από μια κυβέρνηση που εγκαινιάζει πολύχρωμους μουσαμάδες! Ευτυχώς για τους Θεσσαλονικείς, σε λίγους μήνες πέφτουν τίτλοι τέλους σε ό,τι βιώσαμε τα τελευταία χρόνια»…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.