, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξελίξεις στο «Power of Love 2»: Έχει κάνει botox ο Γιάννης;

Ο Γιάννης, παίκτης του «Power of love 2» έχει συζητηθεί αρκετά στα social media πέρα από την συμπεριφορά του και για την εμφάνισή του.

Τα έντονα, σαν βαμμένα, φρύδια του και το ατσακάλωτο, χωρίς καμία ρυτίδα έκφρασης,  μέτωπό του, στάθηκαν αφορμή, να ρωτήσει η ίδια η οικοδέσποινα του σπιτιού της αγάπης αν έχει κάνει κάποια πλαστική εγχείρηση.

Η Μαρία Μπακοδήμου του ζήτησε να ζαρώσει το μέτωπό του, έτσι ώστε να δουν αν έχει κάνει μπότοξ. Ο Γιάννης ήρθε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν της χάλασε το χατίρι συνοφρυώθηκε και φάνηκαν κάποιες ρυτίδες. Ο παίκτης εξήγησε ότι φαίνεται έτσι επειδή του βάζουν αρκετό μακιγιάζ.

Μάλιστα, ο παίκτης έχει δεχτεί αρκετό τρολ και στα social media, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να ενοχλείται, αλλά αντιμετωπίζει το θέμα με πολύ χιούμορ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα σατιρικά tweets που έδειξε η Μαρία Μπακοδήμου στο χθεσινό επεισόδιο και αφορούσαν ην εμφάνιση των παικτών. Ένα από τα πρώτα σατυρικά tweets που προκάλεσε πολύ γέλιο ήταν αυτό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη και τα βγαλμένα φρύδια του, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστο και αυτό με τον Τζόνι και τον Ευχούλη δίπλα δίπλα.

Δείτε τι έγινε στα παρακάτω αποσπάσματα:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.