, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του βίντεο με την γυναίκα με τα μαύρα

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει καταφέρει να καθαρίσει το βίντεο που φαίνεται η γυναίκα με τα μαύρα και μάλιστα είναι έτοιμη να το δείξει στην άτυχη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου οι αρχές έχουν επεξεργαστεί και «καθαρίσει» τα βίντεο με την πιθανή δράστιδα και αύριο θα τα δείξουν στην Ιωάννα αύριο Δευτέρα, καθώς και τα καρέ φωτογραφιών από τα βίντεο. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ποντάρουν στο γεγονός η Ιωάννα να θυμηθεί από τις εικόνες και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.
Παράλληλα παραπάνω πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν καταλήξει σε τρεις βασικές ύποπτες για την επίθεση γυναίκες. Οι γυναίκες που ερευνά η αστυνομία, είναι από τον προσωπικό κύκλο της 34χρονης, καθώς και άτομα από το παρελθόν της που ενδεχομένως θέλησαν να την βλάψουν.
Να σημειώσουμε ότι μίλησε ένας καταστηματάρχης, ο οποίος υποστήριξε ότι θα μπορούσε να αναγνωρίσει τη γυναίκα, σημειώνοντας ότι είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. «Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.