, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επίθεση με πέτρες και βεγγαλικά σε… λάθος μπαλκόνι

Επίθεση σε λάθος… διαμέρισμα έκαναν σήμερα Σάββατο τα ξημερώματα χούλιγκαν στην περιοχή του Αλλατίνη, στη Θεσσαλονίκη. Πέταξαν πέτρες και βεγγαλικά έχοντας στόχο διαμέρισμα οπαδού αντίπαλης ομάδας, με τον οποίο φαίνεται πως είχαν αντιπαραθέσεις, όμως μπέρδεψαν τα μπαλκόνια και προκάλεσαν τελικά φθορές στο σπίτι αστυνομικού. Ύστερα από κινητοποίηση της αστυνομίας έγιναν δύο συλλήψεις οπαδών 26 και 29 χρόνων, ενώ προηγήθηκαν οκτώ προσαγωγές.
Ο συναγερμός στο κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε στις 12.30 τα ξημερώματα. Ομάδα χούλιγκαν πέρασε από πολυκατοικία και πέταξε πέτρες και βεγγαλικά σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, που ανήκει σε διαμέρισμα αστυνομικού. Ο στόχος όμως ήταν το γειτονικό διαμέρισμα, οπαδού άλλης ομάδας και πιθανόν οι δράστες είχαν λανθασμένη πληροφόρηση.
Οι δύο οπαδοί που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τις φθορές και για παράβαση του  νόμου περί οπαδικής βίας, ενώ τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης μετακίνησης λόγω κορονοϊού.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.