, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επίθεση Χαρακόπουλου στην κυβέρνηση για το νέο "χτύπημα"Ρουβίκωνα

Οι συλλογικότητες του περιθωρίου συνεχίζουν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επίθεση με βαριοπούλες στην πρεσβεία του Καναδά τα ξημερώματα.
«Οι ‘‘συλλογικότητες’’ του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους. Σειρά αυτή τη φορά είχε η πρεσβεία του Καναδά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος και συνεχίζει:
«Την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους “Ρουβίκωνες”, ενώ ειδικά η κ. Παπακώστα ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές. Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η ‘‘στοργική’’ πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας.
Ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το “έργο” τους».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.