, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επαναλειτουργεί το Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

nfd

Από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ανοίγει και πάλι το Μουσείο Τσιτσάνη για όλους και όλες. Ο αγαπημένος χώρος, το μουσείο, τα εκθέματα, η μουσική που «ενεργοποιεί» τη μνήμη, θα είναι ανοιχτός μετά την τρίμηνη «περιπέτεια» με τον κορονοϊό. Με μικρές αλλαγές ως προς τη διάταξη και μικρές παρεμβάσεις στον χώρο, το Μουσείο Τσιτσάνη υποδέχεται τους φίλους και τις φίλες του όλες τις ημέρες της εβδομάδος (Δευτέρα έως Κυριακή) με ωράριο λειτουργίας 09:00 – 15:00.
Εχουν ήδη ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για επισκέπτες και εργαζόμενους. Επομένως, ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επισκεπτών που θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα εντός του Μουσείου είναι δεκαπέντε (15) άτομα. Επίσης, είναι υποχρεωτική η τήρηση της ενδεδειγμένης απόστασης ασφαλείας (2 μ.), ενώ συστήνεται η χρήση μέσων ατομικής προστασίας (μη ιατρική μάσκα, γάντια μίας χρήσης, αντισηπτικό διάλυμα).
Η επίσκεψη οργανωμένων γκρουπ θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το προσωπικό του Μουσείου στο τηλ. 2431077977 για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.