, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον 24χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διενεργείται για το περιστατικό με θύμα 24χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από κουκουλοφόρους στην οδό Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός, κυπριακής καταγωγής, θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός, όπως γνωστοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου είχε διακομιστεί βαριά τραυματισμένος αμέσως μετά την παράσυρσή του.
Σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.
Στην έγγραφη παραγγελία του, ο κ. Τσόγκας ζητεί να αναζητηθούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες και προς αυτήν την κατεύθυνση να επιστρατευτούν όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα, όπως επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις, και σε περίπτωση που εντοπιστούν οι ύποπτοι να εξεταστούν ανωμοτί.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει την οικογένεια του αδικοχαμένου Κύπριου φιλάθλου
Με μήνυμα στήριξης της οικογένειάς του, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά τον 24χρονο φίλαθλο από την Κύπρο, που έχασε τη ζωή του, ύστερα από θανάσιμο καρτέρι στην Αγίου Δημητρίου, και συγκλόνισε την φίλαθλη οικογένεια και ασφαλώς την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο στο μήνυμά της για “τυφλή οπαδική βία”, ενώ ο πρόεδρος της, Ιβάν Σαββίδης, δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει οτιδήποτε χρειαστεί η οικογένειά του. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ, που έπεσε σε ενέδρα άγνωστων χούλιγκαν κουκουλοφόρων και οπλισμένων με ρόπαλα επί της Αγίου Δημητρίου, μετά τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην προσπάθειά του να ξεφύγει παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με συνέπεια την οδυνηρή κατάληξή του χθες.
πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.