, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επεισοδιακή σύλληψη διακινητών ύστερα από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε δύο διακινητές μεταναστών πέρασαν αστυνομικοί, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη που έγινε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για 22χρονο Έλληνα και 47χρονο Ιρακινό, που κατηγορούνται ότι μετέφεραν με αυτοκίνητο επτά Σομαλούς υπηκόους, τους τρεις εξ αυτών στοιβαγμένους στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος. Η σύλληψή τους ήταν περιπετειώδης, καθώς ο 22χρονος, κινούμενος πεζός και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έπεσε από μαντρότοιχο ύψους πέντε μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Είχε προηγηθεί καταδίωξη όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Ρεντίνας – Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη, και κρίθηκε ύποπτο. Αγνοώντας όμως τα σήματα των αστυνομικών να σταματήσουν ανέπτυξαν ταχύτητα και κατευθύνθηκαν προς την πόλη όπου τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Παύλου. Τέσσερις από τους Σομαλούς διέφυγαν και αναζητούνται.
πηγή ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.