, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ερασιτέχνης Άρης: Συγκεντρώθηκαν πάνω από 12.000 ευρώ για την ΚΑΕ το πρώτο τριήμερο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης, μέσω της οποίας κάνει τον πρώτο απολογισμό της προσπάθειας που γίνεται για την οικονομική ενίσχυση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης Άρης:
“Ο Α.Σ. Αρης ενημερώνει ότι το πρώτο τριήμερο της οικονομικής ενίσχυση για την ΚΑΕ Αρης είχε έναν άκρως ικανοποιητικό απολογισμό.
Συγκεκριμένα, μέσω του λογαριασμού που άνοιξε ο Ερασιτέχνης στη viva, αλλά και των κουπονιών του Α.Σ. που πουλήθηκαν πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, συγκεντρώθηκε ένα ποσό που ξεπερνάει τις 12.000 ευρώ. Και πρόκειται μόνο για το πρώτο τριήμερο, από την Παρασκευή 8/11 έως την Κυριακή 10/11.
Όλα αυτά, ενώ η αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και η πώληση των 300 εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ για τη σεζόν 2019-20. Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται άμεσα.
Ο Α.Σ. Αρης θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για τη μαζική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για την οικονομική αρωγή της ΚΑΕ. Οι προσπάθειες του Ερασιτέχνη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ώστε το τμήμα μπάσκετ να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυσή του.
Επίσης, ενημερώνουμε ότι όποιοι φίλαθλοι θέλουν να συνεχίσουν να αγοράζουν κουπόνια ενίσχυσης των 5 ευρώ, τα οποία διατέθηκαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μπορούν να το κάνουν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τα γραφεία του Α.Σ. Αρης, στην Οδό Αλκμήνης, από τις 09:30 έως τις 15:30. Τα εν λόγω κουπόνια θα διατίθενται μέχρι και τον προσεχή εντός έδρας αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας, την 1η Δεκεμβρίου, με αντίπαλο τη Λαμία.
Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι τις 30/11 και η οικονομική ενίσχυση μέσω του λογαριασμού που έχει ανοίξει στη viva, στην παρακάτω διεύθυνση:
https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/
Όλοι μαζί, μια γροθιά, στο πλευρό του Αυτοκράτορα”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.