, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εργαζόμενοι σε διοίκηση ΟΑΣΘ: Δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι "άλλοι"

«Έχει κουράσει τους πολίτες και επιβάτες της πόλης η παρελθοντολογία και το κυνήγι των μαγισσών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου του ΟΑΣΘ, Στέλιου Παππά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με υποσχέσεις και λόγια αποτελέσματα δεν επιτυγχάνονται. Ούτε με διαρκή παρελθοντολογία και αναθεματισμούς έρχεται η βελτίωση στη συγκοινωνία.
Για να πετύχει η ανόρθωση της συγκοινωνίας σε αυτή την πόλη, απαιτούνται διοικητικές και ενέργειες και έργα.
Κύριοι της Διοίκησης του ΟΑΣΘ έχει κουράσει τους πολίτες και επιβάτες της πόλης η παρελθοντολογία και το κυνήγι των μαγισσών. Δεν μπορεί για τη σημερινή απελπιστική κατάσταση της συγκοινωνίας να φταίνε μόνο οι ‘άλλοι’.
Προσφάτως, αφού για ακόμη μια φορά επικαλείστε το κακό παρελθόν, προσπαθείτε να εμπλέξετε και κατηγορίες εργαζομένων σαν συνυπεύθυνους της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στον στόλο των λεωφορείων, μη θέλοντας για άλλη μια φορά να αποδεχθείτε το εύρος των ευθυνών σας.
Το ότι σήμερα κυκλοφορεί έστω αυτός ο αριθμός των λεωφορείων, οφείλεται αποκλειστικά στο φιλότιμο και την προσπάθεια των εργαζομένων οι οποίοι συμπάσχουν καθημερινά στην ταλαιπωρία που υφίστανται οι συμπολίτες μας στο δικαίωμα της αξιοπρεπούς μετακίνησης.
Δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι ούτε το επιβατικό κοινό εάν μέχρι σήμερα δεν έχει προσληφθεί τεχνικό προσωπικό, δεν έγινε εγκαίρως προγραμματισμός για την επιδιόρθωση κλιματιστικών, για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, για την μη τήρηση υποσχέσεων για προμήθεια νέων λεωφορείων, για τη σύσταση και λειτουργία της Α.Σ.Υ.Θ., για μη υλοποίηση υποσχέσεων αναβάθμισης της ποιότητας των αστικών συγκοινωνιών».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.