, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως  την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης Μονολόφου έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Κιλκίς και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 07:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Κιλκίς.
2. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ των ορίων του νομού Θεσσαλονίκης έως τη διασταύρωση Μονολόφου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 07:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.