, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ευθ. Φωτόπουλος: «Μεριμνούμε για τους εργαζόμενους μας, για να φροντίζουν τους δημότες μας»

Έλεγχο στις Υπηρεσίες και στις δομές του Δήμου Δέλτα πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε η επάρκεια του Δήμου σε εργασιακά θέματα, ιδίως όπως ο γιατρός ασφαλείας, ο τεχνικός ασφαλείας, οι ιατρικές βεβαιώσεις καταλληλότητας των εργαζομένων και οι ιατρικοί τους φάκελοι, καθώς και χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας, η οποία είναι σε εξέλιξη.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πλέον διασφαλίζουμε εργασιακό περιβάλλον που πληροί τα απαραίτητα για τους εργαζομένους στο Δήμο μας και αυτό είναι πια ορατό. Από την πρώτη στιγμή ήταν μέλημα της διοίκησής μας, γιατί πιστεύουμε ότι αποδίδει καλύτερα ο εργαζόμενος όταν οι συνθήκες εργασίας το επιτρέπουν. Και δεν είναι μόνο τα θέματα ασφαλείας. Από την πλήρη ανακαίνιση της Διεύθυνσης Καθαριότητας και τις εργασίες φροντίδας των Δημοτικών Κτιρίων που ολοκληρώσαμε τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι τη διασφάλιση των εργασιακών μισθολογικών δικαιωμάτων, η Διοίκησή μας ήταν και είναι πάντοτε στο πλευρό των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων. Έτσι, είμαι σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχει εκταμιευθεί η α’ δόση των επιδομάτων που κέρδισαν δικαστικά με τη στήριξη του Δήμου οι εργαζόμενοι, ενώ μέχρι τα τέλη Απριλίου η β’ δόση. Μεριμνούμε για τους εργαζόμενούς μας, για να φροντίζουν τους δημότες μας. Στόχος μας μέσα από κάθε στάση μας, κάθε πρωτοβουλία μας το κοινωνικό όφελος» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.