, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Εύχομαι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να φτάσουν αυτούς του ΠΑΟΚ»

photo eurokinissi

Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού και νυν βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Κώστας Ζουράρις, μίλησε στο περιθώριο της συνάντησης στο υφυπουργείο αθλητισμού για το θέμα της μετακίνησης των οπαδών. Εκεί, αναφέρθηκε και στο επίμαχο θέμα με το σχόλιό του για τους Ολυμπιακό και Άρη.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, μόλις τον είδε, διέκοψε τις δηλώσεις του και είπε χαριτολογώντας “έλα Κώστα, για μπάλα μιλάμε, όμως πρόσεχε τι θα πεις, γιατί μετά εγώ τρέχω”.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου θέλησαν να αποσπάσουν μια ατάκα του και ανέφερε: “Έκανα λάθος. Έβγαλα τα ακουστικά εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη και είπα το πασίγνωστο ανέκδοτο για τους Αρειανούς και τους Παοκτσήδες, το οποίο βεβαίως είναι καταπληκτικό γιατί αφορά και πειράζει και τους δυο. Ακούστηκε μόνο το τελευταίο της αναφοράς μου, οι Αρειανοί έχουν δίκιο να εξαγειρονται, αλλά κι εγώ έχω δίκιο να το λέω.

Ήταν σάτιρα, δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα, όπως αυτά που ακούω για τη μαμά μου και για το τί πρέπει να κάνει στο γεννητικό της όργανο κάποιος άλλος με το δικό του. Επειδή τα ακούω ως μέλος του μεγάλου ΠΑΟΚ και της Θύρας 4, της οποίας είμαι και επίτιμος πρόεδρος, δεν είναι ύβρεις. Εγώ έχω δίκιο να τα λεω, οι Αρειανοί έχουν δίκιο γιατί άκουσαν μόνο ένα κομμάτι”.

Ρωτήθηκε όμως και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και απάντησε: “Εύχομαι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να αυξάνονται και να πληθύνονται, ώστε να φτάσουν σε αριθμό εκείνους του ΠΑΟΚ”.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook στον Κώστα Ζουράρι:

“Ο Ζουράρις δήλωσε πριν λίγο σε δημοσιογράφους: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»! Μετά απο αυτό, καλώ όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μην ξανασχοληθεί με αυτό τον άνθρωπο που προφανέστατα έχει ανάγκη ψυχιάτρου. Πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να είμαστε ευαίσθητοι…”.

Πηγή sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.