, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μέσα στις γιορτές

Μόλις πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστό πως η ανερχόµενη τραγουδίστρια Μαρίλια Μητρούση ήταν ερωτευµένη µε τον επιχειρηµατία Νίκο Γιαννίδη, πρόσφατα όµως οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν.
Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, η 23χρονη Μαρίλια, κόρη των ταλαντούχων ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουµπίνης Βασιλακοπούλου, που εντυπωσιάζει µε τις ικανότητές της στο τραγούδι, ένιωσε πικρία και απογοήτευση που εκείνος δεν τη στήριξε στην περιπέτεια υγείας που είχε ο πατέρας της. Όπως είναι γνωστό ο Μιχάλης Μητρούσης είχε ένα ισχαιµικό επεισόδιο που τον κράτησε στην εντατική για αρκετό διάστημα.
Η κόρη του δεν έλειψε ούτε στιγµή από το πλευρό του, ούτε τις ηµέρες που έµεινε στην εντατική, ούτε αργότερα που γύρισε στο σπίτι του. Αυτό που τη στενοχώρησε πολύ ήταν ότι ο αγαπηµένος της δεν στάθηκε πλάι της σε αυτή τη δοκιµασία, γι’ αυτό και επέλεξε να τον χωρίσει.

Τώρα, όμως ανακάμπτει περήφανα προγραμματίζοντας  τις επόµενες συναυλίες της και όχι μόνο. Παράλληλα οργανώνει µια διαδικτυακή εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται στο εξωτερικό και θα παρουσιάζει τα δηµοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια. Συµπαρουσιαστής της θα είναι ο νεαρός ηθοποιός Ιούλιος Αθανασίου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.