, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ζορπίδης για Μητσοτάκη: «Ήταν μία καλή συνάντηση»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε, για τα όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Ζορπίδης.
«Ήταν μία καλή συνάντηση. Οι θέσεις της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κοντά στις θέσεις της Αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κάτι που είναι θετικό. Αλλά ακόμη πιο θετική είναι η διαβεβαίωση που μας έδωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ ότι θα σταθεί στο πλευρό μας», τόνισε ο κ. Ζορπίδης, ενώ σημείωσε ότι δόθηκε αρκετός χρόνος στους συμμετέχοντες να εκθέσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και τις προτάσεις τους.
«Μας ικανοποίησαν επίσης οι θέσεις του κ. Προέδρου για το Μακεδονικό ζήτημα, καθώς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με απόφαση του ΔΣ του, έχει επισημάνει τους κινδύνους αλλά και το πόσο κακή είναι η “Συμφωνία των Πρεσπών”, ενώ έχει εκφράσει και τη συμπαράστασή του στο συλλαλητήριο του Σαββάτου», κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.