, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ημέρα τίτλου για τον ΠΑΟΚ

Σήμερα αναμένεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ, με τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν μεγάλη προσμονή για να πανηγυρίσουν στο γήπεδο της Τούμπας και στον Λευκό Πύργο, σε μία γιορτινή ημέρα για τη Θεσσαλονίκη.
Στις 19:00 η ομάδα του Λουτσέσκου θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στην έδρα της και χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια, δηλαδή θα πάρει τον τίτλο από σήμερα ακόμη και με ισοπαλία. Εφόσον γίνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο, το σκηνικό της φιέστας που θα ακολουθήσει έχει προετοιμαστεί και αναμένεται εντυπωσιακό.
Στην Τούμπα, που θα είναι κατάμεστη καθώς έγινε sold out μέσα σε δύο ώρες, θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, θα υπάρχουν βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και πάρα πολλοί πυρσοί και πρόκειται για το μεγαλύτερο pyroshow στην ιστορία του γηπέδου, μέσα στο οποίο η ομάδα των “ασπρόμαυρων” θα κάνει τον γύρο του θριάμβου γνωρίζοντας την αποθέωση.
Παράλληλα, από νωρίς θα στηθεί γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο, όπου θα υπάρχουν χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να γιορτάσουν σε ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε, εκεί θα κορυφωθούν οι πανηγυρισμοί αργά το βράδυ, όπου θα καταλήξει και η ομάδα με πούλμαν.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.