, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η άγνωστη γενναιοδωρία του Αντώνη Βαρδή

Έκπληξη προκαλεί η συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Βαρδής ότι στο συρτάρι του πατέρα του βρίσκονται ακόμα πολλά ανέκδοτα τραγούδια. Αποκάλυψε, επίσης, την άγνωστη μέχρι τώρα μια γενναιοδωρία του γνωστού καλλιτέχνη.
Αν και τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, ερμήνευσαν οι μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο γιος του, εκείνος δεν απέκτησε χρήματα.
«Δεν έβγαλε χρήματα ο πατέρας μου από το τραγούδι, δυστυχώς. Και σκέψου ότι δεν έκανε σπατάλες. Ήταν άνθρωπος του σπιτιού. Και θα σου πω γιατί δεν έβγαλε χρήματα. Ο πατέρας μου είχε το χάρισμα να γράφει πολύ ωραία τραγούδια. Όμως, τα έδινε στους τραγουδιστές χωρίς να παίρνει χρήματα. Τα έδινε απλόχερα μέσα από την καρδιά του, Σκέψου ότι την τελευταία πενταετία της ζωής του, ζητούσε κάποιο αντίτιμο από τους καλλιτέχνες για να τους γράψει τραγούδια. Και εκεί ήταν η διαφωνία μας. Σκέψου ότι πολλές από τις τελευταίες του συμφωνίες τις έκανα εγώ, γιατί εκείνος ντρεπόταν, ένιωθε άβολα»!
Τέλος, μίλησε για τα άμεσα σχέδια του, στα οποία περιλαμβάνεται μια μεγάλη συναυλία εις τη μνήμη του πατέρα του, με όλα τα ονόματα που τον τραγούδησαν, προκείμενου να τον τιμήσει για όσα πρόσφερε στο ελληνικό τραγούδι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.