, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Έλενα Ακρίτα «βγήκε μπροστά» για τη Νόνη Δούνια – Δείτε τι ανάρτησε

Η Νόνη Δούνια εκλέχθηκε βουλευτής στην Α’ Πειραιώς, ωστόσο κάποιοι τις τελευταίες ημέρες «ανεβάζουν» φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν όταν ήταν ένα από τα κορυφαία μοντέλα στην Ελλάδα. Πολλές από αυτές τις αναρτήσεις αυτές έχουν σεξιστικό χαρακτήρα.
Η Έλενα Ακρίτα θέλησε να υποστηρίξει την Νόνη Δούνια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
«Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι… προτιμώ να μην το περιγράψω.
Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.
Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα.
Καλή δύναμη, κυρία Δούνια», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.