, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Έφη Θώδη ιδρύει κόμμα! – Το πλάνο της για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση

Σε συνέντευξή της στην Espresso από την Αμερική όπου και βρίσκεται, η Έφη Θώδη φάνηκε σίγουρη για τις ικανότητές της και δήλωσε πως είναι έτοιμη να ιδρύσει δικό της κόμμα. «Απ’ ό,τι έχεις καταλάβει, η Ελλάδα θέλει ένα νέο ξεκίνημα. Βεβαίως, τώρα που βρίσκομαι στην Αμερική και μιλάω με τους ομογενείς, σκέφτομαι πως, εάν οι Έλληνες του εξωτερικού με στηρίξουν, μπορώ να πάρω την Ελλάδα στα χέρια μου και να βοηθήσω. Φυσικά θέλω δίπλα μου όλους τους Έλληνες για να πετύχει αυτό. Θα κάνω δικό μου κόμμα. Τι περισσότερο έχει ο Τσίπρας από μένα;».
Όπως αναφέρει, η ίδρυση του κόμματος θα γίνει με τη βοήθεια των Ελλήνων του εξωτερικού, με μοναδικό σκοπό να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο. Σε ερώτηση για το αν έχει κάποιο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση, η ίδια απαντά:
«Βεβαίως! Πρέπει να χαριστούν τα πάντα στους Έλληνες και να ξεκινήσουμε από την αρχή, στηριζόμενοι σ’ αυτά που παράγει η Ελλάδα, τα οποία είναι μοναδικά, και όχι να ζούμε με δανεικά. Θα το ανακοινώσω στο Ελλάς TV, στη συνέντευξη που θα δώσω εδώ, στην Αμερική. Θα έρχονται όλοι στη χώρα μας και θα προσκυνούν! Το κυριότερο, όμως, είναι ότι όλοι οι Έλληνες θα είναι ευτυχισμένοι. Αν με στηρίξουν, μπαίνω μπροστά. Δεν υπάρχει ένας αρχηγός τον οποίο να πιστέψει ο κόσμος, να λέει αλήθειες και να μη θέλει τα λεφτά για πάρτη του. Έχω γνωρίσει τη δόξα κι έχω βγάλει λεφτά. Δεν χρειάζομαι άλλα. Εξάλλου, εγώ μόνο φασόλια τρώω!»
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ντόναλντ Τραμπ, στον οποίο αφιερώνει το τραγούδι «Ξανθέ μου άγγελε», ενώ του ευχήθηκε ο Θεός να τον έχει πάντα καλά.
Τέλος, η Έφη Θώδη σχολίασε και το Survivor λέγοντας ότι συμπάθησε από την αρχή τον Στέλιο Χανταμπάκη και τώρα που έφυγε υποστηρίζει τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.