, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Αθηνά Οικονομάκου για δεύτερη φορά έγκυος

Μία ημέρα μετά τα πρώτα γενέθλια του γιου της Μάξιμου, η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη όπου όπως και ήταν φυσικό μίλησαν για το ενδεχόμενο απόκτησης και δεύτερου παιδιού.

Η νεαρή ηθοποιός εξήγησε πως δεν κατάλαβε πότε ακριβώς πέρασε ο πρώτος αυτός χρόνος αγκαλιά με τον γιο της.

«Δεν πιστεύω ότι πέρασε ένα χρόνος. Βλέπω φωτογραφίες και δεν μπορώ να θυμηθώ πως το μωρό ήταν νεογέννητο. Γεμίσαμε με παιδιά το σπίτι. Θέλω να κάνω σίγουρα δεύτερο παιδί, ξέρω ότι θα είναι δύσκολο μετά γιατί όπως λένε ένα ίσον κανένα, ξέρω πως είναι να μην έχεις αδέρφια από φίλους, ξέρω ότι βοηθάει ένα δεύτερο παιδί το πρώτο. Εγώ είχα πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου και συνδεθήκαμε αφού τελείωσα το σχολείο, σίγουρα δεν θα ήθελα να έχει μεγάλη ηλικιακή διαφορά, μέχρι 2-3 χρόνια».

Όσο για την άποψη του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου για την απόκτηση δεύτερου παιδιού, η Αθηνά έκανε μια σημαντική αποκάλυψη. Όπως τόνισε η Οικονομάκου ο σύζυγός της θέλει ένα παιδί, άμεσα, από χτες αν γινόταν αλλά η ίδια διατηρεί ακόμα κάποιες επιφυλάξεις.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.