, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η αισθητική επέμβαση και η πραγματική ηλικία του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε, στην κάμερα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου», τα μυστικά που τον βοηθούν να φαίνεται νέο.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μας έχει συνηθίσει στις συνεντεύξεις του να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και να μην διστάζει να κάνει αποκαλύψεις για την ζωή του. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πόσο χρονών είναι, αλλά και αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Ο τηλεπαρουσιαστής δήλωσε ότι «Δεν αισθάνομαι καθόλου ότι με παίρνουν τα χρόνια. «Έκλεισα» τα 55, η ζωή μου μετά τα 45 άρχισε και γινόταν λαμπερή, έγιναν σπουδαία πράγματα μέσα σε αυτή τη δεκαετία…».
Μάλιστα, μας αποκάλυψε για πρώτη φορά και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έβαλα μαλλιά, τρεις φορές. Η τελευταία φορά ήταν πριν τέσσερα χρόνια. Δεν θα είχα μαλλιά. Όχι ότι θα με ένοιαζε ιδιαίτερα. Επειδή ήμουν στην τηλεόραση νόμιζα ότι έπρεπε να κρατήσω αυτή τη μορφή και να υποστηρίξω το μαλλί».
Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.