, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η ανάρτηση του Καπλάνη

Τη διοίκηση του Δ. Θερμαϊκού έψεξε με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Καπλάνης στην οποία έγραφε τα εξής:

«Στον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του δημάρχου πήγα! Τελείωνε ο δήμαρχος όταν πήγα. Πολύ ευχαριστημένος! Απολογιστικά στοιχεία δεν είχε κανείς … Τα έδρανα  σχεδόν άδεια ! Οι  λίγες θέσεις των επισκεπτών μισογεμάτες. Οι δημότες που ζήτησαν τον λόγο δυο! Ναι, ΔΥΟ! Και σας  ρωτώ ΑΝ, λέμε, ΑΝ ήμουν δήμαρχος και ήθελα να ξαναγίνω! ΑΝ  ήμασταν σε προεκλογική περίοδο! ΑΝ  είχα επιτελέσει ΕΡΓΟ! ΑΝ ήθελα να μάθουν οι κάτοικοι για της << επιτυχίες>> μας ! ΑΝ  ήθελα να στριμώξω την αντιπολίτευση ! ΑΝ  ήθελα να στείλω μήνυμα στους άλλους υποψηφίους δημάρχους ! Αν, αν,αν…

Πιστεύω πως έπρεπε: ΝΑ ετοιμάσω μια έκδοση με πλήρη απολογιστικά στοιχεία αδιαμφισβήτητα ! (δεν θα χρειαζόταν να μιλώ ΔΥΟ ΩΡΕΣ στην προσπάθεια μου να  πείσω κάποιους!). ΝαΑ φροντίσω να  παραλάβουν την έκδοση των απολογιστικών στοιχείων  τουλάχιστον οι αποδέκτες σύμφωνα   με    το      άρθρο   217 (οι συλλογικοί φορείς του δήμου και όχι μόνο )  και όσοι κάτοικοι ενδιαφέρονταν! Να φροντίσω ώστε η πρόσκληση να φτάσει και στον τελευταίο κάτοικο! Να κλείσω μια μεγάλη αίθουσα για να χωρέσει ο κόσμος! Να κάνω δηλαδή μια γιορτή για τα έργα και την δημοκρατία !

Κι εγώ σας κατηγόρησα γιατί δεν οργανώσατε αποχιονισμό!»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

#Tags: Facebook

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.