, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 21χρονου που παρέσυρε με Ι.Χ. ανήλικη στη Χαλκιδική

Ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή παράσυρση 16χρονου κοριτσιού από 21χρονο Έλληνα, εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.
Όλα συνέβησαν χθες στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – Σιθωνίας στην περιοχή της Σάρτης, όταν ο ο οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέσυρε τη 16χρονη που κινούταν πεζή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.
Περίπου 1.30 ώρα μετά ο 21χρονος συνελήφθη στον κόμβο Σιθωνίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.Α.Σ:
“Συνελήφθη άμεσα χθες (22 Ιουλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, μετά από άμεση κινητοποίηση και επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών κλιμακίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 21χρονος ημεδαπός, για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.
Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, νωρίτερα την ίδια ημέρα στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – Σιθωνίας στην περιοχή της Σάρτης, ο 21χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέσυρε 16χρονη αλλοδαπή που κινούταν πεζή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.