, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η απάντηση του Θ. Ζαγοράκη περί υποψηφιότητας στο δήμο Θεσσαλονίκης

Για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sdna.gr, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ζαγοράκης.
“Ρε παιδιά! Πολλά γράφονται φέτος. Όταν καίει το σίδερο, το πετάει ο ένας στον άλλον”, απάντησε γελώντας στην ερώτηση για αν θα τον δούμε υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης μίλησε ακόμα και για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τονίζοντας στο sdna.gr: “Ακούσαμε με ευχαρίστηση, και δεν θέλω να βάλω πολιτικές κουβέντες, τον πρόεδρο μας τον κ.Μητσοτάκη, ότι θα έχουμε την αμέριστη συμπαράστασή του ώστε να γίνει… Το βασικότερο απ’όλα είναι ότι δεν θα δημιουργηθούν εμπόδια, εάν και εφόσον ξεκινήσει αυτό, γιατί κακά τα ψέματα μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη μπορούσε να ξεκινήσει κάτι τέτοιο, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν θέλουμε να θεοποιούμε πράγματα και καταστάσεις. Λέμε απλά την πραγματικότητα που πρέπει να ακούγεται.
Εάν δεν έχουμε και τα εμπόδια, που είχαν άλλες ομάδες στο παρελθόν, θα είναι ό,τι καλύτερο αυτό. Θα αγγίζει πλέον αυτό που δεν το πίστευε κανείς πριν από λίγα χρόνια, ότι μπορεί να γίνει για την ομάδα μας”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.