, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Δημοκρατία δεν είναι …γραβάτα

Απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για τον ίδιο, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, έδωσε με δήλωση του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Υπογραμμίζει ότι  “η Δημοκρατία δεν είναι γραβάτα για να τη φοράς μόνο όποτε βολεύει!”, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό να θέσει τη συμφωνία των Πρεσπών στην κρίση του ελληνικού λαού είτε με δημοψήφισμα, είτε με εκλογές.
«Οι θέσεις και οι απόψεις μου ήταν και παραμένουν πάντα σταθερές. Το να με κατηγορεί ο κ. Τσίπρας για υποκρισία δεν θα το σχολιάσω, το αφήνω στην κρίση των Ελλήνων πολιτών, που θυμούνται και ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι οι υποκριτές σ’ αυτή τη χώρα. Ακριβώς το ίδιο όμως πιστεύω ότι πρέπει να κάνει και ο Πρωθυπουργός με τη ‘συμφωνία’ του με τα Σκόπια: Να τη θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού είτε με δημοψήφισμα, είτε με εκλογές. Είναι ο μόνος δίκαιος και δημοκρατικός δρόμος. Άλλωστε, η Δημοκρατία δεν είναι γραβάτα για να τη φοράς μόνο όποτε βολεύει!», ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.