, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και τα όσα αναγκαία πρέπει να κάνει τώρα που είναι έγκυος .
Η τραγουδίστρια, λατρεύει τα social media, μέσα από το instagram αποκάλυψε ότι πάσχει από θρομβοφιλία, μία ασθένεια που αφορά στο αίμα και η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη γυναίκα που βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία.
Η ίδια φρόντισε να μιλήσει για αυτό και να δώσει κουράγιο αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σε άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας.
«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος» έγραψε χαρακτηριστικά, καθησυχάζοντας τις followers της και δίνοντάς τους συμβουλές για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.