, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η εξάρτιση της Demy που δεν γνωρίζαμε

Η γνωστή τραγουδίστρια ανήκει και εκείνη στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν πάθει εξάρτηση από το κινητό της αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως το Instagram.

Η Demy μίλησε για το γεγονός ότι ανήκει πλέον στους εξαρτημένους από το κινητό της τηλέφωνο. Συγκεκριμένα είπε σε συνέντευξη της στο περιοδικό «People» ότι «Καμιά φορά κάνω υπερβολική χρήση, όταν μου βγάζει το χρόνο που πέρασα μπροστά στο κινητό μου την προηγούμενη εβδομάδα, στεναχωριέμαι. Με πειράζει όταν είμαστε παρέα και όλοι είναι πάνω από το τηλέφωνό τους, αλλά το κάνω κι εγώ η ίδια, δεν το παίζω εναλλακτική»

«Η γενιά μου ήταν η τελευταία που δεν είχε Instagram ως παιδιά νομίζω πως ήμασταν πολύ πιο ανέμελα από τα σημερινά. Δεν αγχωνόσουν τόσο για το τι θα βάλεις και πώς θα φαίνεσαι. Σε ένα βαθμό, ντυνόμαστε και για τις φωτογραφίες πια και δεν μου αρέσει αυτό. Έχει και θετικά η τεχνολογία, δεν το συζητώ. Απλά τώρα πιστεύω πως ζούμε μια υπερβολή», σχολίασε για την κατάσταση η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.