, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η εξομολόγηση του Κουρή για τον αγώνα του με την κατάθλιψη

Για τη μάχη που περνάει με την κατάθλιψη μίλησε ο Νίκος Κουρής σ πρόσφατη συνέντευξη του στο «Έθνος».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε πως μέχρι τα 30 χρόνια του πίστευε σε αρρωστημένο βαθμό ότι είναι το κέντρο του κόσμου και πως το θέατρο τον βοήθησε πολύ και λειτούργησε ως ψυχοθεραπεία.

Στην ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο κόσμο του θεάτρου και των ηθοποιών ο ηθοποιός απάντησε «Είμαστε όλοι διαλυμένοι και τα πάντα είναι κομμένα σαν παζλ. Δεν γίνεται να δουλεύεις με το πιστόλι στον κρόταφο και να κάνεις επιτυχία. Έχουμε ένα θέατρο πολύ υψηλού επιπέδου, έχουμε πολύ ταλέντο, αλλά είμαστε διαλυμένοι. Τα μυαλά μας κυρίως!».

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε έναν διαρκή αγώνα με την κατάθλιψη, αλλά το θέατρο είναι βοηθός του σε αυτήν την διαδικασία . Συγκεκριμένα είπε «Με βοήθησε πολύ, βγήκα από το καβούκι μου και τον εαυτό μου, ήρθα σε επικοινωνία, έβαλα τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα για να επικοινωνώ, γιατί το πρόβλημα είναι να θεωρείς πως είσαι το κέντρο του κόσμου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.