, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Θεσσαλονίκη city break προορισμός για την κυπριακή τουριστική αγορά

Με την πρόσκληση 16 τουριστικών πρακτόρων από την Κύπρο ξεκίνησε τις δράσεις του για το 2019 το Thessaloniki Convention Bureau.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να επισκεφτούν τα σημαντικά συνεδριακά κέντρα της πόλης και να γνωρίσουν τις υπηρεσίες τους, όπως το Μέγαρο Μουσικής, TIF Helexpo και Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Με μία ιδιαίτερη ξενάγηση από το Thessaloniki Walking Tours, περιηγήθηκαν στην πόλη, γνώρισαν μυστικές ιστορίες και τα κτήρια στον Φραγκομαχαλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης,  ενώ το απόγευμα ξεναγήθηκαν αποκλειστικά στην τρέχουσα έκθεση “Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη” στο Τελλόγλειο Ίδρυμα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τις προκαθορισμένες συναντήσεις με τα μέλη του Thessaloniki Convention Bureau. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 400 Β2Β συναντήσεις μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος όπου τα μέλη του TCB είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους αλλά και να γνωρίσουν τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδος για την Κυπριακή αγορά γεγονός που αποδείχθηκε και από τις συνεργασίες και τις επαφές που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του Fam Trip CY. Το TCB fam trip από την Κύπρο αποτελεί ακόμη μια δράση του Thessaloniki Convention Bureau που σε συνεργασία με την Aegean Airlines προσεγγίζει και προσκαλεί επαγγελματίες της παγκόσμιας MICE και LEISURE βιομηχανίας με στόχο την προσέλκυση επαγγελματικών διοργανώσεων.

Το Thessaloniki Convention Bureau ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Porto Palace Thessaloniki, Electra Palace Thessaloniki, Hyatt Regency Thessaloniki,  Grand Hotel Palace, The Met Hotel , Thessaloniki Walking Tours, Δήμος Θεσσαλονίκης, Podimatas Audiovisual και Vasiliki Tsampa photography για την υποστήριξή τους διαμορφώνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που προσέφεραν.

Ακόμη, το Thessaloniki Convention Bureau ευχαριστεί το Τελλόγλειο ίδρυμα για την αποκλειστική ξενάγηση των συμμετεχόντων του Fam Trip καθώς και την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, κύριο χορηγό αερομεταφορών, για την πολύτιμη υποστήριξη στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Το FAM TRIP CY διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Aegean Airlines, από τις 03 έως τις 05 Φεβρουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη με ένα πρόγραμμα γεμάτο εμπειρίες. Η επιλογή των συμμετεχόντων έγινε σε συνεργασία με την Aegean Airlines και τους συνεργάτες στην Κύπρο, οι οποίοι και συνόδευσαν την αποστολή.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.