, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συμμετείχε την περασμένη Κυριακή στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής «Proussa» Resort 2019.
Εθελοντές της καμπάνιας βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό είναι η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.