, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Η κοινή ανακοίνωση δήμου Αθηναίων – Ερασιτέχνη ΠΑΟ για τον Βοτανικό

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης της ομάδας εργασίας του δήμου και του Ερασιτέχνη για την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό οι δύο πλευρές εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίονωση αναφέρει…
«Η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό

Με την παρουσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό.

Τα μέλη της ομάδας είναι τα εξής: Από την πλευρά του νεοεκλεγέντος Δημάρχου οι: Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, οικονομολόγος Χρόνης Ακριτίδης, τοπογράφος μηχανικός-συγκοινωνιολόγος Βιβή Μπάτσου, αρχιτέκτων πολεοδόμος Αθανάσιος Τσιούρας, δικηγόρος
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο. οι: Στέφανος Αυγουλέας, Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού Α.Ο. Στέλιος Αγιοστρατίτης, αρχιτέκτων Πέτρος Συναδινός, αρχιτέκτων Ανδρέας Αγιοστρατίτης, αρχιτέκτων Τζίνα Γιαννακούρου, καθηγήτρια Νομικής.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.