, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι η ισχυρότερη influencer για το 2019

Στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή σε θέματα μόδας για το 2019 βρέθηκε η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.
Στον κατάλογο που συνέταξε η πλατφόρμα αναζήτησης ρούχων «Lyst», η σύζυγος του κοκκινομάλλη πρίγκιπα Χάρι και μητέρα του μικρού Άρτσι κατέκτησε την πρωτιά εκτοπίζοντας την Αμερικανίδα σταρ Κάιλι Τζένερ.
Ότι κι αν φορέσει, θα γίνει ανάρπαστο. Οι σχεδιαστές μόδας τρίβουν τα χέρια τους σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.
Τα ρούχα που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της κάνουν θραύση καταγράφοντας αύξηση έως και 216% στις online πωλήσεις. Όταν η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε στο Club του Μονακό μ΄ένα αέρινο φόρεμα κρατώντας τον γιο της στην αγκαλιά της, η ζήτηση του ρούχου εκτοξεύτηκε καταγράφοντας αύξηση κατά 570%.
Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Χολμς , fashion editor, η σύγχρονη αισθητική της Μαρκλ είχε μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό σε σχέση με τη μόδα που επιλέγει να λανσάρει η κουνιάδα της, δούκισσα του Κέιμπριζ, Κέιτ Μίντλετον. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ απέσπασε την ενδέκατη θέση στον κατάλογο της πλατφόρμας Lyst.
«Τα ρούχα που επιλέγει συνήθως η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μινιμαλιστικά σχέδια και απ΄ότι φαίνεται βρήκαν ένα νέο κοινό», όπως διευκρινίζει η Ελίζαμπεθ Χολμς.Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι προτιμά τις απλές γραμμές, απαλά χρώματα και άνετα ρούχα κι έχει επιμονή να φορά χρώματα που αντιπροσωπεύουν το κάθε κράτος που επισκέπτεται.
Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο Γαλλοαμερικανός ηθοποιός Τίμοθι Σαλαμέ ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί το μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και ακτιβίστρια Ζεντάγια.
Η Κάιλι Τζένερ κατατάσσεται στην έβδομη θέση της λίστας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.