, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οικογένεια Σταφυλίδη και η ανθοδέσμη!

Ένα απίστευτο, όσο και πρωτόγνωρο γεγονός συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στον Ακροπόταμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.sport2310.gr,  άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγαν στον Ακροποτάμο  και ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλια του Κώστα Σταφυλίδη στη μητέρα του. 

Μερικές φορές οι πράξεις είναι αυτές που μένουν και ίσως συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των… πολλών αλλαγών της το τελευταίο διάστημα προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση, που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, υπό το καθεστώς άλλης διοίκησης.
Ήταν απόγευμα Κυριακής (2/12) όταν στο χωριό του Ακροποτάμου εμφανίστηκε μία πολυτελής Μερσεντέζ, γυαλιστερή. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το χωριό είναι μικρό, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, πρόκειται για μία μικρή κοινωνία και όλοι απόρησαν με την εμφάνιση ενός τέτοιου αμαξιού. Μέσα στην Μερσεντέζ βρισκόταν τέσσερα άτομα. Ρώτησαν τους ντόπιους, που βρίσκεται το σπίτι του Σταφυλίδη. Η απορία ήταν εμφανής στα πρόσωπα των κατοίκων του χωριού, ενώ αρκετοί είναι συγγενής με τον νεαρό άσσο. Τέλος πάντως οι κάτοικοι οδήγησαν το πολυτελές αμάξι στο σπίτι του Σταφυλίδη.
Οι τέσσερις άνθρωποι χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του, όπου άνοιξε η μητέρα του νεαρού οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ. «Τι θέλετε;» ήταν η ερώτηση της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν πανικοβλημένη όπως είναι λογικό.
Εκείνη την στιγμή παρουσιάζεται στο σημείο μία μεγάλη ανθοδέσμη και μία φράση που κάνει την μητέρα του Κώστα να συγκινηθεί. «Χρόνια πολλά να χαίρεστε τον γιο σας». Όπως είναι λογικό η μητέρα του Σταφυλίδη έμεινε έκπληκτη, όπως επίσης δεν έκρυψε την συγκίνηση της. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία πρωτοποριακή, όχι μόνο για τα Ελληνικά, αλλά για τα παγκόσμια δεδομένα κίνηση, πρόσφερε μία ανθοδέσμη, μία ευχή και ένα ζεστό χαμόγελο στην οικογένεια ενός παιδιού που γεννήθηκε και μεγάλωσε από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Πηγή : www.sport2310.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.