, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Η πιο διαφορετική συνέντευξη Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία τελείως διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ANT1, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο κ.Μητσοτάκης απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή που στόχευαν στην πλευρά του ανθρώπου και όχι του πολιτικού. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για τις καθημερινές του συνήθειες, τη σχέση του με τη μουσική και τον αθλητισμό, ενώ απάντησε με γενναιότητα για την κρίση που είχε περάσει ο γάμος του με τη Μαρέβα, σημειώνοντας ότι απαιτείται αυτοκριτική. Απαντώντας μάλιστα στην ερώτηση αν είναι τα παιδιά που έπαιξαν ρόλο για να είναι πάλι μαζί εκείνος και η σύζυγός του, απάντησε: « Δεν είναι τα παιδιά, όσο και αν ακούγεται παράξενο αυτό.
Δεν νομίζω ότι πρέπει, ότι αξίζει τον κόπο, να κρατιέται μία σχέση ζωντανή για τα παιδιά. Είναι εις βάρος των παιδιών. Νομίζω ότι υπήρχε πάντα μία μεγάλη αγάπη και ένας αμοιβαίος θαυμασμός. Βρεθήκαμε σε μία δύσκολη συγκυρία στην αρχή της πολιτικής μου καριέρας, με πιέσεις τις οποίες και οι δύο δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε. Δεν είπαμε ποτέ ο ένας βαριές κουβέντες για τον άλλον. Βάλαμε πάντα τα παιδιά σε πρώτη μοίρα. Κάναμε τη ζωή μας για αρκετά χρόνια. Αλλά αν μπορώ ταπεινά να δώσω μία συμβουλή: Οι Αγγλοσάξονες έχουν μία φράση που λέει ότι “Το γκαζόν είναι πάντα πιο πράσινο από την άλλη μεριά του φράχτη”. Δεν είναι. Δηλαδή πολλές φορές ψάχνουμε να βρούμε το καλύτερο και το καλύτερο είναι εδώ».
Παράλληλα, ο κ.Μητσοτάκης «αποκάλυψε» και τη διαπραγμάτευση που κάνει αυτή την περίοδο με τον γιο του, ο οποίος θέλει να κάνει τατουάζ, ενώ αναφέρθηκε και σ’ αυτό που τον θύμωνε όταν ήταν έφηβος: Ο χαρακτηρισμός «γρουσούζης» στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Ένας άνθρωπος ο οποίος έφτασε 99 ετών, έζησε μια γεμάτη ζωή, έγινε Πρωθυπουργός, δικαιώθηκε εν πολλοίς εν ζωή και άφησε πίσω του μια μεγάλη οικογένεια με 13 εγγόνια και πρόφτασε και είδε 13 δισέγγονα. Μόνο γρουσούζης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί», είπε.

Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.