, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η πρόγνωση του σημερινού καιρού

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βαθμιαία στα δυτικά, τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά, ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.
Πιο αναλυτικά:
Για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες σε Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και Κρήτη, και βαθμιαία αυξημένες στα βορειοδυτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο και πιθανώς την Ήπειρο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 26 βαθμούς), 16 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 20 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες και στο Καρπάθιο Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.