, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα των Little Women

Ένα από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα της αμερικανικής λογοτεχνίας, οι “Μικρές Κυρίες” της Louisa May Alcott πρόκειται να επιστρέψει ξανά στην μεγάλη οθόνη για επόμενα Χριστούγεννα.
Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2019. Για να δώσει ένα sneak preview στους followers της, η Emma Watson, μια από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα. Η ηθοποιός ποζάρει φορώντας το κοστούμι της, ενώ δίπλα της είναι η σκηνοθέτης Greta Gerwig και τα υπόλοιπα μέλη του καστ.
https://www.instagram.com/p/BrVdVEZH6ac/
Η Emma Watson αναλαμβάνει τον ρόλο της μεγαλύτερης αδερφής Meg, η Florence Pugh τον ρόλο της Amy March, η πρωταγωνίστρια του Ladybird, Saoirse Ronan τον ρόλο της Jo και ο Timothée Chalamet τον ρόλο του Laurie του αγοριού που αγάπησαν όλες οι αδερφές March. Επιπέλον, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την ερμηνεία της Meryl Streep ως θεία March.
Θυμίζουμε ότι η πρώτη μεταφορά του βιβλίου έγινε το 1994 με πρωταγωνίστριες τις Winona Ryder, Kristen Dunst, Claire Danes και Susan Sarandon, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.