, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η στάση που προσφέρει σίγουρο οργασμό

Συνήθως κάθε ζευγάρι «δημιουργεί» τις δικές τους στάσεις κατά την σεξουαλική επαφή, με τις οποίες νιώθει πιο άνετα και φτάνει πιο εύκολα στον οργασμό. Ωστόσο, μετά από την δοκιμή πολλών στάσεων πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό και εμείς έχουμε μια στάση, η οποία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει οργασμό στην γυναίκα.

Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν σώφρον να δοκιμάσετε την επόμενη φορά την τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας, ή αλλιώς την στάση CAT, η οποία αποτελεί μια τροποποιημένη έκδοση της ιεραποστολικής στάσης στο σεξ.

Η θέση των δύο εραστών είναι σαν το ιεραποστολικό αλλά το σώμα του άντρα είναι πιο ψηλά και προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε το στήθος του άντρα να είναι πιο κοντά στους ώμους της γυναίκας. Η γυναίκα έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς της, κάτι που προκαλεί αυξημένη τριβή της κλειτορίδας της στη βάση του πέους του άντρα.

Επάνω στο σεξ, κατά τη διείσδυση, ο άντρας δεν κινεί τη λεκάνη και το πέος του μπρος-πίσω, αλλά προσπαθεί μαζί με ταυτόχρονη κίνηση της γυναίκας να δημιουργήσουν μία κίνηση πάνω-κάτω με το πέος να είναι πλήρως μέσα στον κόλπο της γυναίκας.

‘Έτσι, το πέος έρχεται πιο κάθετα μέσα στον κόλπο της γυναίκας σε μια γωνία περίπου 45 μοιρών προς τα κάτω προκαλώντας αυξημένη τριβή με το κόκκαλο της λεκάνης στην βάση του πέους του άντρα και  εγγυάται αυξημένη πιθανότητα οργασμού για τη γυναίκα.

Πηγή:Iatropedia.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.