, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Η Apple ετοιμάζεται να “σκοτώσει” τα iPhone X και SE

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά της BlueFin Research, η Apple πρόκειται σύντομα να βάλει τέλος στην παραγωγή των iPhone X και iPhone SE, με στόχο να επικεντρωθεί στην τριάδα συσκευών που θα αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο.
Φυσικά, η κίνηση αυτή, όπως αναφέρει το gr.pcmag.com, δεν είναι παράλογη ή μη αναμενόμενη. Η εταιρεία του Κουπερτίνο λέγεται ότι έχει ως στόχο να κατασκευάσει περί τα 91 εκατομμύρια νέας γενιάς iPhone μέχρι το τέλος του έτους, συνεχίζοντας μέσα στο 2019 με ακόμα 92 εκατομμύρια συσκευές. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι προβλέπει μεγαλύτερη ζήτηση για τα επερχόμενα μοντέλα της, αφού περισσότεροι χρήστες θα αποφασίσουν να αναβαθμίσουν σε κάποιο από αυτά.
Ας σημειωθεί ότι για την ώρα δεν υπάρχουν αντίστοιχες προβλέψεις για τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, τα οποία ενδέχεται να συνεχίζουν να παράγονται κανονικά, προκειμένου να διατίθενται και εντός του επόμενου έτους ως πιο οικονομικές προτάσεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.